Good to know

Välkomna och adjö

Incheckning sker efter 17:00. Utcheckning senast kl 11:00. Vill ni komma tidigare? Hör av er. Oftast går det att lösa på ett smidigt sätt.

Parkering

Nästan alla parkerar hos våra grannar. Snälla gör inte det. Kör hela vägen fram till huset och parkera innanför vårt staket. Grannarna är trevliga men det kan bli lite dålig stämning efter ett hundratal felparkerade bilar.

Djur

Har ni hund med er på semestern? Hos oss är även hundar välkomna. Alla rum vi har får man lov att ha hund i. Dock måste hunden vara kopplad på gården eftersom vi har hönsen lösa, katt och vår egen hund. Vi har också haft katter här men kolla gärna innan om det fungerar. Att ha hund med kostar inget extra.

Wifi

Vi har två wifi i huset, ”enjoy nature” och ”while you are here”. Båda fungerar både uppe och nere. Har ni dålig mottagning, prova att byt till det andra. Om ni ändå inte skulle vara nöjd med wifi så hojta till. Ibland behövs det bara startas om för att det ska bli välfungerande igen.

Frukost

Frukost ingår i alla rum och serveras på vardagar 07:30-09:30 och på helger 08:00-10:00. Skulle ni behöva åka tidigare så säg till, så fixar vi frukost ändå. Har ni några allergier eller om ni önskar vegankost så säg gärna till när ni bokar. Vi försöker lösa det mesta och vill inte ni ska åka härifrån på tom mage.